Walibi Belgium

Plaats ook een review en win Walibi Belgium kaartjes! | Al 0 Walibi Belgium reviews

Walibi Belgium

Walibi Belgium is een populair pretpark in de Belgische stad Waver. Het park werd in 1975 opgestart door Eddy Meeùs onder de naam Walibi, later Walibi Wavre. Een wallabie is tevens een kangoeroesoort, vandaar dat de oranje kangoeroe de mascotte is geworden van het park. Na een aantal naamswijzigingen, waaronder Six Flags Belgium, heet het park sinds 2005 weer Walibi, en is de oranje kangoeroe terug.

Plopsaland

Plaats ook een review en win Plopsaland kaartjes! | Al 0 Plopsaland reviews

Plopsaland

Plopsaland is een themapark van Studio 100. Het is gelegen in België, in Adinkerke nabij De Panne aan de Noordzeekust en de Franse grens. De kusttram heeft een halte voor de ingang.

Plopsa Indoor Hasselt

Plaats ook een review en win Plopsa Indoor Hasselt kaartjes! | Al 0 Plopsa Indoor Hasselt reviews

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt is het allereerste overdekte themapark in België. Het is gelegen naast de Ethias Arena en Grenslandhallen te Hasselt. Het pretpark is ongeveer 9000 m² groot.

Plopsa Coo

Plaats ook een review en win Plopsa Coo kaartjes! | Al 0 Plopsa Coo reviews

Plopsa Coo

Plopsa Coo, voorheen Télécoo, is een attractiepark dat gelegen is aan de bekende watervallen van Coo, België. In het park bevinden zich verschillende attracties zoals een kabelbaan, de achtbaan “Coaster”, een boomstam attractie (“Splash”) en een wildpark die allen geïntegreerd zijn in het Ardense landschap met uitzicht op de Amblèvevallei.

Mini Europa

Plaats ook een review en win Mini Europa kaartjes! | Al 0 Mini Europa reviews

Mini Europa

Mini-Europa is een miniatuurstad, naar het voorbeeld van het Nederlandse Madurodam, aan het Heizelpark in Brussel, waarbij de bezoeker in een domein van 2,5 ha een wandeling maakt langs miniatuurversies van de belangrijkste gebouwen en monumenten van de Europese Unie. Alle gebouwen worden door een team van medewerkers ter plaatse ontworpen op een schaal van 1:25. Het geheel is vooral educatief van aard, met een sterke klemtoon op het bijbrengen van weetjes over Europa.

Boudewijn Seapark

Plaats ook een review en win Boudewijn Seapark kaartjes! | Al 0 Boudewijn Seapark reviews

Boudewijn Seapark

Het Boudewijn Seapark, vaak nog “Boudewijnpark” genoemd, is een thema- en attractiepark in Sint-Michiels, een deelgemeente van de stad Brugge. Er is een dolfinarium met onder andere zeeleeuwen en dolfijnen. In het park staan ook onder andere een reuzenrad, een carrousel, een schaatspiste en expo-hallen. Er is ook een meer waarop Mississipistoomboten varen.

Bobbejaanland

Plaats ook een review en win Bobbejaanland kaartjes! | Al 0 Bobbejaanland reviews

Bobbejaanland

Bobbejaanland is een pretpark in Lichtaart, België, en is genoemd naar zijn oprichter Bobbejaan Schoepen. Het pretpark is gelegen in een moerassig gebied in de vallei van de Kleine Nete.

Bellewaerde

Plaats ook een review en win Bellewaerde kaartjes! | Al 0 Bellewaerde reviews

Bellewaerde

Bellewaerde is een pretpark bij Ieper, in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Jaarlijks trekt Bellewaerde tot ongeveer 900.000 bezoekers. In oktober en begin november is er een Halloween Event. Bellewaerde is een combinatie van een dierentuin en een attractiepark.