Dolfinarium

Plaats ook een review en win Dolfinarium kaartjes! | Al 0 Dolfinarium reviews

Dolfinarium

Het Dolfinarium in Harderwijk is een bijzonder dierenpark: hier zie je dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen die iedere dag 9 shows en voorstellingen geven! Daarnaast zijn er nog veel meer waterdieren om mee kennis te maken, maar er zijn ook leuke speeltuinen, een heerlijk strand, een 4-D film, restaurants en winkeltjes. Jong en oud verveelt zich geen minuut in Dofinarium Harderwijk!

Koningin Juliana Toren

Plaats ook een review en win Koningin Juliana Toren kaartjes! | Al 0 Koningin Juliana Toren reviews

Koningin Juliana Toren

Koningin Juliana Toren is een pretpark van beperkte omvang, gelegen midden op de Veluwe in Apeldoorn. Het was vroeger samen met het Prins Bernarddal (ook een pretparkje) dé attractie van de omgeving. Koningin Juliana Toren dankt zijn naam aan de uit 1910 stammende toren die bij het pretpark staat, de Koningin Juliana Toren. Deze toren werd vernoemd naar Koningin Juliana.

Sybrandy’s Ontspanningspark

Plaats ook een review en win Sybrandy’s Ontspanningspark kaartjes! | Al 0 Sybrandy’s Ontspanningspark reviews

Sybrandy's Ontspanningspark

Sybrandy’s Ontspanningspark is een sinds 1964 bestaand kleinschalig attractiepark tussen Oudemirdum en Rijs in Zuidwest Friesland. Het park is vooral gericht op kinderen tussen de 3 en 13 jaar. Het park bestaat uit een grote speeltuin, met af en toe (pretpark-) attracties. Het park wordt om die reden dan ook wel een speeltuinpretpark genoemd. Ondanks zijn geringe omvang wordt Sybrandy’s Ontspanningspark toch gerekend tot één van de grotere attracties van Friesland. Dit heeft mede te maken met de grote reikwijdte van Friesland.

Sprookjeswonderland

Plaats ook een review en win Sprookjeswonderland kaartjes! | Al 0 Sprookjeswonderland reviews

Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland is een themapark nabij Enkhuizen, dat geheel in het teken staat van sprookjes. In het park worden verschillende sprookjes door middel van (bewegende) poppen en huizen uitgebeeld. Ook zijn er verschillende attracties te vinden, die tevens allen in het teken staan van verschillende sprookjes.

Speelpark ‘t Hoge Boekel

Plaats ook een review en win Speelpark ‘t Hoge Boekel kaartjes! | Al 0 Speelpark ‘t Hoge Boekel reviews

Speelpark 't Hoge Boekel

‘t Hoge Boekel in Enschede biedt een hele dag volop plezier voor kinderen van 2 tot 12, met “oude” speeltoestellen en attracties.

Duinen Zathe

Plaats ook een review en win Duinen Zathe kaartjes! | Al 0 Duinen Zathe reviews

Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha is een pretpark voor een compleet dagje uit. Een overzichtelijk en sensationeel park in Appelscha in Noord-Nederland vol spannende attracties en theater. Gezellig voor het hele gezin, ideaal voor een schoolreis, familiedag, personeelsfeest of ander spetterend evenement!

Speelland

Plaats ook een review en win Speelland kaartjes! | Al 0 Speelland reviews

Speelland

Speelland richt zich vooral op families met kinderen tot 12 jaar. De meeste attracties zijn dan ook op deze doelgroep ingesteld. Het park is weinig bebost en bestaat voor een groot gedeelte uit zandstrand, dat grenst aan het bijbehorende meer. Ondanks dat het park wel een paar attracties overdekt heeft staan, is het park niet geschikt te noemen voor recreatie bij slecht weer. Opvallend voor Speelland is dat niet al haar attracties gratis toegankelijk zijn. Dit in tegenstelling tot de meeste andere attractieparken, waar na het betalen van een entreeprijs wel vrijwel overal in gegaan kan.

BillyBird Park Hemelrijk

Plaats ook een review en win BillyBird Park Hemelrijk kaartjes! | Al 0 BillyBird Park Hemelrijk reviews

BillyBird Park

BillyBird Park Hemelrijk of Recreatiepark Hemelrijk (in de volksmond Hemelrijk) is een grote speeltuin en recreatieplas, uitgebreid met verschillende pretpark-achtige attracties. Het park is gelegen in Volkel, bij Uden, te Noord-Brabant. Het park is gebouwd rond een meer wat tevens Hemelrijk heet.

Speelstad Oranje

Plaats ook een review en win Speelstad Oranje kaartjes! | Al 0 Speelstad Oranje reviews

Speelstad Oranje

Speelstad Oranje is het grootste overdekte attractiepark van Nederland. Het park is ongeveer 4 voetbalvelden groot en ligt in het Drentse dorpje Oranje, gemeente Midden-Drenthe. Hieruit is ook de naam ontleend. Een bezoek aan Speelstad Oranje is All-inclusive. In Speelstad Oranje zijn de friet, frikandel, kroket, kaassoufflé, softijs, frisdrank, slush puppie, koffie en thee onbeperkt en bij de entreeprijs inbegrepen! Voor de liefhebbers zijn er broodjes, zodat een broodje kroket of frikandel eenvoudig gemaakt kan worden. Dit alles is bij de prijs inbegrepen.

Safaripark de Beekse Bergen

Plaats ook een review en win Safaripark de Beekse Bergen kaartjes! | Al 0 Safaripark de Beekse Bergen reviews

Safaripark de Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen ligt tussen Tilburg en Hilvarenbeek in het zuiden van Nederland, provincie Noord-Brabant. Het is het grootste Wildlife Dierenpark van de Benelux en heeft zo’n 1500 dieren (meer dan 150 diersoorten), variërend van kleine zoogdieren tot grote vogels. Deze zijn verdeeld per continent: Afrika, Azië, Australië en Europa: dolend door het dierenpark maak je als het ware een wereldreis in één dag. Er zijn diverse manieren om dit te doen: een wandelsafari, autosafari, bussafari en bootsafari.

Volgende pagina »